Boek ons voor je event!

Ruud & Merel

Ruud & Merel

Stap binnen in de betoverende wereld van groen en eetbaarheid! Wij zijn gepassioneerde experts die het leuk vinden om je mee te nemen op een reis vol inspiratie en kennis, variërend van moestuinieren en het verwerken van je oogst tot pluktuinieren en composteren. Daarnaast hebben we ook een schat aan expertise in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van voedselbossen, en het creëren van eetbare leefomgevingen.


Met een gezamenlijke volgersbasis van meer dan 90.000 mensen en iedere week 3500 podcast luisteraars, weten we hoe we ons publiek kunnen aanspreken en inspireren om meer te doen met eetbare planten. Onze jarenlange ervaring en authenticiteit hebben duizenden mensen geholpen om hun groene dromen te realiseren.


Nodig ons uit om te spreken op jouw evenement en laat ons jouw publiek meenemen op een reis vol groene inspiratie

3 manieren om ons te boeken

In persoon

ex. btw

€999,-
60 minuten of korter
Een lezing over verschillende onderwerpen zoals pluktuinieren, oogst verwerken en een eetbare leefomgeving creëren in je eigen omgeving. Perfect voor evenementen of seminars.

Online

ex. btw

€799,-
60 minuten of korter
Maakt niet uit waar je bent, laat ons een boeiende en inspirerende lezing geven. Ideaal voor online evenementen, zoals live Zoom-sessies.

Q&A 

ex. btw

€599,-
60 minuten of korter
Heb je een nieuwsgierig publiek? Wij beantwoorden graag hun vragen over een enkel onderwerp of leiden een "Vraag me alles" sessie.

Contact ons!

Interesse om ons in te huren als spreker of heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@moestuinadvies.nl of klik op de knop hieronder om te praten over jouw evenement. Voeg alsjeblieft de tijd, locatie, het aantal aanwezigen en alle andere nuttige informatie toe.