'waar moet ik toch beginnen'

Elk voorjaar zeg je weer tegen jezelf  'dit jaar ga ik het anders doen, dit jaar ga ik écht (goed) de moestuin opzetten'. En toch komt het er niet van. Je weet niet waar je moet beginnen of je begint er wel aan maar veel groentes mislukken waardoor je steeds minder zin hebt om in de moestuin te zijn. 


Je baalt er van want je hebt zoveel zin om te oogsten uit eigen tuin. Niet alleen groentes, kruiden en fruit. Maar ook plezier! Toch zit er van alles in de weg om je moestuin tot een succes te maken: kennis (waar begin ik? En HELP alles wordt opgegeten door slakken!), tijd (die agenda zit alweer ramvol) en je mindset (vind ik dit wel echt leuk? Wat als het niet lukt? Ga ik wel besparen op boodschappen?). 


Geloof ons. Je bent daarin echt niet alleen. 


€7​​​​34,- 
€ 499,-

Oogsten uit eigen tuin

Met ons cursussen pakket leren wij je met plezier en met gemak oogsten uit eigen tuin. Dit is een alles-in-1 pakket van 8 cursussen + masterclasses + 1 jaar toegang tot de community. 


Wij delen al onze geheimen achter het creëren van een productieve tuin. Van het opzetten van een doordacht moestuinontwerp tot het bewaren van je oogst, zodat je ook in de winter kunt genieten van heerlijke gerechten uit je eigen tuin. We zijn eerlijk over onze eigen fouten en we laten je handige trucjes zien, zodat jij zonder twijfel lekker aan de slag kan!


Als je nu je ticket koopt krijg je direct toegang tot alle cursussen + de masterclasses + de hele community. 

Yes, dat wil ik!

Houdt je net als ons van budgetteren? Je kan het bedrag ook kosteloos in termijnen betalen.
Review snoeien

Over de cursus snoeien ✂️

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
Review oogst verwerken
Over de cursus oogst verwerken🍅
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
Review Annemarie Jansen

Over de cursus moestuinieren🌿

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Wat ga je allemaal leren?

Leer jouw ideale (moes)tuin op te zetten

Droom je van een prachtige moestuin vol verse groenten en bloemen? We leren je stap voor stap hoe je jouw ideale (moes)tuin ontwerpt, van locatie en grootte tot paden, kas, omheining en vaste planten. Ontdek de voordelen van mulchen, de no-dig methode en verschillende soorten bedden, en leer je tuin op schaal te tekenen en keuzes te maken die bij jouw situatie passen. We leren je alles over zaaien, van de basis tot geavanceerde methoden zoals onder glas en met propagators. Daarnaast krijg je cruciale kennis over optimale vocht-, voeding- en lichtomstandigheden, en hoe je veelgemaakte fouten voorkomt. We bieden praktische tips voor het bestrijden van plagen en onkruid op een natuurlijke manier, ondersteund door een community waar je 24/7 terecht kunt met vragen.

Leer jouw oogst perfect te verwerken

Meer oogst betekent meer verwerken, en wij helpen je om al je oogst optimaal te bewaren zodat je er later ook van kunt genieten. Of je nu kilo's tuinbonen, appels of tomaten uit je tuin haalt, wij leren je de beste methodes om je oogst te verwerken. Ontdek slimme trucjes en voorkom veelgemaakte fouten, zodat je na deze cursus geen boeken meer hoeft te lezen of advies op Facebook hoeft te vragen. Je weet precies welk materiaal je nodig hebt, welke methode het beste werkt en hoe je direct aan de slag kunt gaan. Geen experimenteren meer, maar meteen resultaat

Leer je eigen zwarte goud maken

Hoe maak je compost? Wat doe je er mee? En hoeveel ruimte heb je nodig? We leggen het je allemaal uit. Het is zowel theoretisch als praktisch, want ons doel is altijd dat je ook snapt wat en waarom je het aan het doen bent! We leggen je uit wat er gebeurd in de composthoop en hoe je het proces kan sturen. We laten verschillende methodes zien: van bokashi emmers tot grote composthopen. En natuurlijk komen alle veelgestelde vragen aanbod zoals welke materialen kunnen gecomposteerd worden, hoe warm moet mijn composthoop zijn en wat doe ik als mijn compost stinkt? 

Leer snoeien & stekken als een pro

Wil je jouw planten gezond en productief houden? We leren je precies hoe je jouw planten moet snoeien. We beantwoorden alle vragen: wanneer en hoe snoei je, wat snoei je op welke manier, en welk gereedschap heb je nodig. Na deze cursus durf je jouw planten zelf onder handen te nemen, wat resulteert in mooiere, productievere en gezondere planten die langer leven. Daarnaast ontdek je de kunst van het stekken. Met de juiste kennis en een paar simpele handelingen kun je in een mum van tijd nieuwe planten laten groeien. Stekken is niet alleen een toffe hobby, maar het betekent ook dat je straks een tuin hebt vol heerlijke oogst. Het is enorm tof om je eigen stekjes uit te zien groeien tot volwassen planten, en je bespaart geld door zelf planten te kweken en te delen met vrienden. 

Leer eetbare planten kiezen en aanplanten

Ben je razend enthousiast om je tuin vol te zetten met eetbare planten? Stel je voor: over een paar jaar pluk je rijkelijk bessen, appels en peren uit je eigen tuin. Maar bij het tuincentrum of de boomkwekerij zie je talloze soorten fruitstruiken en bomen. Hoe kies je de juiste voor jouw tuin? Wat is het verschil tussen hoogstam, halfstam en laagstam bomen? Koop je een plant in pot of met kale wortel, en wat is het verschil?

In onze cursus leer je alles over de verschillende soorten fruitbomen en -struiken, hoe je plantgoed verzorgt tot je het kunt aanplanten, en waar je op moet letten tijdens het aanplanten. We maken het kiezen van de juiste bomen en struiken eenvoudig en zorgen ervoor dat je met vertrouwen je tuin kunt transformeren in een eetbare oase.

Leer een prachtige kruidenspiraal bouwen

Een kruidenspiraal is een onmisbaar element in je tuin als je regelmatig kruiden koopt in de supermarkt. Als je van lekker eten houdt, dan gebruik je vast vaak verse tijm, basilicum of gedroogde Italiaanse kruiden. Maak je geen zorgen als je geen groene vingers hebt, want iedereen kan kruiden kweken! Een kruidenspiraal is de makkelijkste manier om op een klein stukje grond veel verschillende soorten kruiden te laten groeien. We laten je graag zien hoe je een kruidenspiraal bouwt en gebruikt.

Mock-up cursussen pakket

Waarom is het pakket zo'n goede deal?

Deze cursussen en masterclasses  zijn stuk voor stuk súper waardevol en bij aanschaf van het pakket krijg je flinke korting. 

  • Je leert alle trucs en tips in onze cursus video's. Dit is zo'n 16 uur aan lesmateriaal (t.w.v. €665,-).
  • Je hebt 1 jaar toegang tot de de hele community waar je 24/7 vragen aan ons en andere community leden kunt stellen (t.w.v. €69,-). 
  • De cursussen en masterclass zijn onbeperkt toegankelijk. Na 1 jaar heb je ook nog steeds toegang tot het gedeelte in de community waar je vragen kan stellen over een cursus, zo kunnen wij je altijd helpen
Review pluktuinieren
Over de cursus pluktuinieren
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
Over de cursus kruidenspiraal bouwen
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
Leuke reactie Barbara
Over het cursussenpakket
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
Ruud & Merel

Zo werken de cursussen + masterclasses

Het zijn online programma's, bestaande uit videomodules (met ondertiteling), handige transcripties (zodat je altijd snel de informatie kunt vinden die je nodig hebt), tabellen en community boards.


Zodra je op 'koop' drukt krijg je direct toegang tot alle cursussen + de masterclasses + de hele community. Je kunt gelijk beginnen met video's kijken. Op je eigen tempo kun je alles bekijken.


Onze 8 cursussen + masterclasses: 

Over de community

Moestuin Advies - vraagteken

Vragen stellen

Leer van de successen van andere communtiy leden en stel onbeperkt je vragen aan hen en ons! Wij staan dagelijks voor je klaar in de community om je te helpen.
Moestuin Advies peultje

Connecten

Het is een fijne plek om gelijkgestemden te ontmoeten. Je bent allemaal met hetzelfde bezig.
Moestuin Advies - Venkel

Inspiratie

Community leden delen graag verhalen en foto's om elkaar te inspireren.

Vond je het niks? 100% geld terug

Je krijgt 100% je geld terug als je alle cursussen hebt bekeken en toch denkt: naaah, dit wordt 'm niet. Stuur ons dan binnen 14 dagen nadat je het pakket kocht een mailtje. De aankoop is dus helemaal risico-vrij. 

Mock-up cursussen pakket
€734,-
€ 499,-

Cursussen pakket 

Deze 8 cursussen + masterclasses met honderden video's en uren aan content, leren jouw binnen no-time alles wat je moet weten om een succesvolle (moes)tuin/pluktuin te maken. Daarbij krijg je toegang tot de hele community waar je 24/7 al je vragen aan ons kan stellen. 


Als je nu je ticket koopt krijg je direct toegang tot alle cursussen + de masterclasses + de hele community. 

Ik wil het cursussen pakket!


Houdt je net als ons van budgetteren? Je kan het bedrag ook kosteloos in termijnen betalen.

GA JE HUREN OF KOPEN? 

Optie 1: Je huurt het cursussen pakket
voor 6 maanden

€299,-
  • 6 maanden toegang tot 8 cursussen (moestuinieren, pluktuinieren, oogst verwerken, composteren, snoeien, stekken, kruidenspiraal maken en eetbare planten kiezen en aanplanten).
  • 6 maanden toegang tot de masterclass No-Dig & Mulchen.
  • 6 maanden toegang tot de hele community waar je 24/7 al je vragen kan stellen.


In termijnen betalen is mogelijk

Optie 2: Je koopt het cursussen pakket met onbeperkt toegang + 1 jaar community

€499,-
  • Onbeperkt toegang tot 8 cursussen (moestuinieren, pluktuinieren, oogst verwerken, composteren, snoeien, stekken, kruidenspiraal maken en eetbare planten kiezen en aanplanten).
  • Onbeperkt toegang tot de masterclass No-Dig & Mulchen.
  • 1 jaar toegang tot de hele community waar je 24/7 al je vragen kan stellen.


In termijnen betalen is mogelijk

ZO WERKT HUREN
Je kunt het cursussen pakket nu 6 maanden huren. Je krijgt volledig toegang tot alle video's, tabellen, bonussen en extra's. En na 6 maanden wordt de toegang tot het pakket ingetrokken. Dit is een fijne optie als je tóch van plan bent gelijk met alle cursussen aan de slag te gaan, het scheelt je toch €200,-. En een stok achter de deur om die cursussen meteen te gaan doen en niet op de plank te laten liggen.

Veelgestelde vragen: cursussen pakket (huren & kopen)

Hoelang en waar kan ik de cursussen kijken?

De cursus is gemaakt op een videoplatform. Je krijgt na het kopen een e-mail met je inloggegevens. Je kunt vervolgens met je telefoon (er is zelfs een app voor!) of via je laptop of tablet de cursus volgen.

Je kan kiezen of je de cursus wil kopen of dat je hem wil huren. Als je hem koopt heb je onbeperkt toegang. Als je hem huurt wordt na 2 maanden je toegang ingetrokken.

Hoe lang duurt de huurperiode?

6 maanden, om precies te zijn 186 dagen.

Hoe werkt het huren van het cursussen pakket?

Je krijgt voor 6 maanden toegang tot het cursussen pakket. Net zoals je een film 'huurt' die je dan binnen een bepaalde tijd moet kijken.

Kortom: je hebt tijdelijk toegang tot het pakket, en daarna worden de cursussen weer uit je leeromgeving gehaald.

Ik heb ooit al eerder een cursus bij jullie gekocht, kan die in mindering worden gebracht?

Ja dat kan als je het cursussen pakket koopt (bij huren kan dit niet)! Het bedrag wat je voor die cursus of cursussen hebt betaald mag je van de prijs van het cursussen pakket aftrekken.

Stel je hebt de cursus moestuinieren ooit gekocht voor €89,- dan betaal je voor het pakket €499,- minus €89,- = €410,-

Wat moet je daarvoor doen? Ons even mailen! Wij zoeken in het systeem dan op welke cursussen je hebt gekocht en hoeveel je daarvoor hebt betaald en maken dan een persoonlijke kortingscode voor je aan. Zo betaal je nooit 'dubbel' voor een cursus.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker. Je kan in één keer betalen of in termijnen van 2 of 4.

Stel je koopt het cursussen pakket op 21 januari en je selecteert 4 termijnen, dan betaal je op 21 januari €124,75 en volgt er een automatische incasso van €124,75 op 21 februari, 21 maart en 21 april.

Als cursussen worden geüpdate krijg ik dan ook automatisch toegang tot 'de nieuwe versie'?

Jazeker, daar doen wij niet moeilijk over! Ook als we nieuwe informatie toevoegen aan een cursus krijg je daar automatisch toegang tot.

Hoe weet ik of een cursus iets voor mij is?

Dat weet je nooit zeker, maar gelukkig bieden wij een 100% geld-terug-garantie voor het geval je niet tevreden bent. Dus waarom zou je het niet gewoon proberen? Het ergste wat kan gebeuren, is dat je je geld terugkrijgt. En het beste scenario is dat je ontzettend veel leert waar je de rest van je leven iets aan gaat hebben!