Gratis masterclass

'Het verwerken van je oogst'

🗓️ Vrijdag 3 mei - 19:30 uur tot 21:00 uur


Emmers vol met bonen, bossen vol met kruiden en kilo's tomaten. Je kan niet alles in één keer opeten en het liefst bewaar je een groot deel voor een later moment. Maar hoe doe je dat? Welke methodes zijn er? Wat is het verschil tussen inmaken en wecken? En moet je die potjes na het inmaken nu wél of niet op z'n kop zetten?


We gaan het hebben over:

  • Inmaken, wecken, vacumeren, drogen, fermenteren, inleggen en invriezen
  • De voor- en nadelen van diverse methodes
  • Feiten & fabels over voedselverwerking
Vraagteken wortel

Inclusief Q&A

Aan het einde van de masterclass beantwoorden we 30 minuten lang alle vragen n.a.v. de masterclass.

Terugkijken

Zelf aan de slag

Na deze masterclass durf jij thuis aan de slag met het zelf verwerken van je oogst.